4 portioner
Ingredienser:
1 gul lök
200 g morötter
250 g champinjoner
1 äpple
600 g fläskkött i bitar
1/2 tsk salt
3 krm svartpeppar
2 msk tomatpuré
2 tsk soja
Buljong
1 dl crème fraiche
3 dl vatten
Bladpersilja
Ris
Gör så här:
1. Koka riset.
2. Skala och hacka lök, morötter och champinjoner. Tärna äpplet.
3. Bryn kött och svamp. Salta och peppra.
4. Lägg ner lök, morötter och äpple och stek i 5 min.
5. Tillsätt tomatpuré, soja, buljong, crème fraiche och vatten. Låt puttra ihop ca 5 min.
6. Strö bladpersilja över grytan och servera med ris. Passar även tillsammans med sockerärter och brysselkål.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar