söndag 18 september 2011
Fläskfilé i ugn med bacon och champinjoner
Ca 4 portioner
Ingredienser:
1 fläskfilé, ca 600 g
1 pkt bacon
200 g champinjoner
1 gul lök
2 dl crème fraîche
3 dl grädde
1 msk soja
¾ msk balsamvinäger
Sambal oelek
Peppar
Riven ost
Gör så här:
1. Klyfta löken och klipp baconet. Fräs lök, bacon och champinjoner.
2. Blanda i crème fraîche, grädde, soja, balsamvinäger, sambal oelek och peppar.
3. Skiva fläskfilén och lägg i en ugnsform. Häll såsen över och toppa med riven ost.
4. Ugn 225 grader, ca 20 min.
Serveringsförslag: Potatis och broccoli eller potatisgratäng och en sallad
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar